Worstmakerij

Sinds jaar en dag onderscheiden wij ons met de lekkerste ambachtelijke vleeswaren en worstsoorten uit eigen worstmakerij, die wij samen met Hendrik Jan Eppinga runnen. Vrijwel al onze vleeswaren worden gemaakt in eigen keuken, met de beste ingrediënten  en kruidenmelanges en volgens beproefde recepturen. We maken elke week de lekkerste vleeswaren: van rosbief en runderrollade tot gebraden gehakt. En dat allemaal zonder toevoeging van gluten.

Een kleine greep uit ons assortiment

Gekookte worst
Rauwe rookworst
Leverworst
Grillworst
Grillworst met kaas
Achterham
Pekelvlees
Zeeuws spek
Spareribs
Droge worst

Onze trots: droge worst

Wij maken onze droge worst al decennia lang volgens een oud, Friesch slagersrecept. De worsten worden nog op de traditionele manier gerookt op echte turf. Dit geeft, samen met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en kruiden, die unieke smaak. Kom zelf proeven in de winkel! Wilt u eens variëren? Wij maken ook een Runder droge wordt, droge worst met kaas, met knoflook en een hele bijzondere Canadese kruiding.

Met goud bekroond

Jaarlijks worden er diverse producten onderscheiden met het predikaat 'met goud bekroond'. Deze producten moeten voldoen aan strenge hygiëne en smaakeisen en worden getest door een groep van onafhankelijke keurmeesters. Ook bij uw slager Veldman zijn een aantal producten met dit predicaat onderscheiden.

Wij draaien op Midmid